Kesäkuun lisäansiot

Kesäkuussa tuli erittäin bueno kokonaisuus lomarahojen ja tykysetelien ansiosta! Yli kahden tonnin lisäansioihin joka kuukausi päästäkseni joutuisin luopumaan liikaa vapaa-ajastani, joten en pysty tällaista tahtia ylläpitämään mitenkään. Koska suuri osa tuloistani koostuu aktiivisesta tulosta, ja olen ihminen, en viitsi edes yrittää sellaista. Tulovirran passivoiminen on toki tähtäimessä.

Kesäkuussa ajankäyttöni on ollut yhtä työntäyteistä, mutta taas eri painopisteellä. Seuraavassa listauksessa muut kategoriat ovat huomattavasti pienemmällä painoarvolla ja ykköstyön ylityöt tulevat esittämään ehkä isointa roolia.

Pienempää tulovirtaa edustaa tutut plussarahat, joita säästellään jouluruokien ostoa varten, sekä kyselypaneeleista tulleet lahjakortit. Nyt on ensimmäinen kk pitkään aikaan kun YouGovista ei lahjista tullut. M3Panelista tuli sen sijaan kaksin kappalein. Kesäkuun aikana en itse ole ihan niin aktiivisesti ehtinyt puhelinta näpräämään tai koneella viipyilemään, se näkyy osin näissä mutta on ehkä hieman vähemmän kyselyitä tullutkin. Jospa heinäkuulle sitten enemmän.
Facekirppiksellä myin pari tavaraa. Työkiireet veivät myynti-innostuksen enkä päässyt alkua pidemmälle. Ehkä sitten kesäloman aikana ensi kuun puolella..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *