Kesäkuu – velka numeroina

Huh huh… Aivan poikkeuksellinen tilanne, sillä olen nyt maksanut kaikki tämän kuun lyhennykset!! Kuten aiemmin kirjoitin, toukokuun loppu toi suuren palkan lisähommista. Aivan kaikkea sieltä eivät vielä maksaneet, enkä saanut tuota käyttölaina 2:sta sillä maksettua joten päätin laittaa nuo peruslyhennykset kaikki alta pois.
Kuun puolessa välissä tulee peruspalkka lomarahoineen, sitten pitäisi käyttölainasta tehdä historiaa. Todennäköisesti kesäkuulla maksetaan vielä loput tuolta lisätyöstäkin.

Heinäkuussa on muistaakseni Visasta lyhennysvapaa, sen sijoitan dinersin lyhennykseen. Mikäli tässä ei takaiskuja tule niin syyskuuhun mennessä on Dinerskin historiaa!

Tällä hetkellä velka koostuu seuraavista summista:

Mastercard: 1927€
Käyttölaina 1: 3310€
Käyttölaina 2: 812€
Visa: 1820€
Diners club: 390€
Jotex: 0€
Klarna: 420€

Yhteensä 8679€. Parissa kuukaudessa on tippunut noin 1200€ kuormasta pois. Olen aivan täydellisen varma että se ei olisi onnistunut jos en olisi aktivoitunut tänne pitämään kirjaa luvuista. Tämä ensinnäkin koukuttaa ja houkuttaa onnistumaan, sekä antaa onnistumisen kokemusta sillä vaikka yksittäiset velkasummat tuntuisivat pysyttelevän melko samoissa lukemissa, kokonaissaldo ei valehtele.

Nyt kelpaa ottaa kesää vastaan. Kiitoksia kaikille lukijoille, tuntuu aihe kiinnostavan kävijöiden määrän perusteella. Oletko itse samanlaisessa tilanteessa kuin missä itse olen, lainoja pyöritellään ja sitä pähkäilee miten pärjää seuraavaan tilipäivään? Jos pidät aihepiiristä blogia tai aiot aloittaa sellaisen, ota yhteyttä, lisään mielelläni blogisi lukulistaani!

1 ajatus aiheesta “Kesäkuu – velka numeroina”

  1. Mä yritän ottaa itseäni niskasta kiinni nyt uudestaan, kun tuntuu, että päästin itseni tipahtamaan ja lipsumaan pahastikin. Mutta enää 8-8-8-8-8 kokonaista päivää ja näyttää valoisammalta.

    -Rouva Rahahuoli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *