Katsaus lisäansioihin – marraskuu

Marraskuusta muodostui parempi kuukausi mitä odotinkaan. Uumoilin marraskuussa tulevien rahapalkkojen muodostavan suurimman osan lisäansiopotista, mutta näinpä ei olekaan.
Kakkostyöstä tuli kiva summa lapaseen. Se itsessään jo ns. ylimääräisenä massina tuntuisi kivalta.
Blogin hakusanoina toistuu vuodesta toiseen ”lisää rahaa nopeasti”. Se ei ole sen kummemmin mahdollista kuin tehdä tässä kuussa kaikkensa ensi kuun eteen. Kaikki alla oleva raha on koostettu aiemmin tehdyistä pyrkimyksistä saada mahdollisimman hyvä summa lisää rahaa jotta voin sen tässä kuussa, tai osin myöhemmin, käyttää haluamaani kohteeseen.

Keikkatöistä maksettiin kahden työnantajan osalta palkkaa. Yksi kokopäiväraha mahtui tämänkin kuukauden ansioihin. Kirpparimyynneistä rahaa oli jo aikaisemmin kertynyt, ne vain olivat käteisenä kaapissa odottelemassa. Nyt otin sieltä rahaa sekä arkiseen käyttöön että säästöön laitettavaksi.

Lahjakortteja kuluttajapaneeleista satelee. Alla on kuva uusimmasta (tätä ei ole laskuissa mukana koska saapuu joulukuulla vasta perille) minkä olen laittanut tilaukseen. Ja kyllä, kyse on jälleen YouGovin kautta saadusta 30€ Superlahjakortista! Olen erittäin, erittäin tyytyväinen siihen tahtiin millä nyt on noita tullut. Osin kiitos kuuluu lukijoille, osin omia somekanavia pitkin hankituille uusille käyttäjille. Seuraava on toistoa ja ihan suoraa kehotusta liittyä mukaan, voit skipata mikäli homma on jo tuttu: YouGovin jäsen saa oman linkin jota jakamalla saa uusista käyttäjistä (jotka suorittavat tietyn määrän kyselyjä) pisteitä, joiden avulla pääsee nopeammin käsiksi lahjakorttiin! Liity siis mukaan, ala täyttämään kyselyitä sitä mukaa kun niitä saapuu ja pyydä omat ystäväsi, tuttavasi ja naapurisi mukaan!
Lahjakortteja tuli neljästä eri paikasta joista yhdeksi laskin viime kuun 29,60€ ”ylimääräiset” saldot. Yougovin lisäksi Norstat ja yksi uusi tulokas lähettivät kivan palkinnon. Uudesta tulokkaasta teen oman postauksen myöhemmin.

Yougovin iloilmoitus!

 Kaksi kyselyfirmaa maksoivat Paypal-maksuina palkkionsa. Kyselytuoto (kuten taulukossa virheellisesti 🙂 ) jäävät Paypalin tilille kunnes siellä on riittävä määrä rahaa johonkin järkevään.
Plussarahaa olen hartaudella säästellyt järjestelmään, niitä on tipahdellut melko harvasti. Nyt oli yksi vitonen vanhentumassa niin otin kaikki sinne säästyneet ja ostin pari tarjousmukia Cittarin syksyn kampanjasta. Jatkossa Plussarahaa tuleekin sitten sen opiskelijajäsenyyden ansiosta nopeampaan tahtiin.

Lopulta, alla taulukko josta yhteenvedon näkee. Loppusaldo kuukauden lisätuloista on, sanoisinko että mehukas. Kelpaisi joka kk sama.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *