Katsaus lisäansioihin – Lokakuu

En ole pitkään aikaan oikein listannut mitään. Suurena listauksien ystävänä halusin nyt tässä kohtaa kuitenkin ryhdistäytyä. Säästöjä jo aloinkin laittamaan aiemmin kirjallisena ylös. Velkatilannetta taidan alkaa vasta valmistumisen jälkeen hahmottaa, siinä kun varmaan vieletään suuntaan ja toiseen. Sen sijaan pyrkimyksiä velattomaan ja kestävään elämäntapaan minulla on koko ajan ja miljoonan eri sivuprojektin kartalle saattaminen listauksin on omiaan sekä minulle että halukkaille lukijoille.

Todennäköisesti optimaalinen tapa listata asioita ei muodostu ensi yrittämällä. Mutta kokeillaan.

Lokakuun aikana saadut lisäansiot. Kaikki saatu tulo ei mene säästöön tai velanmaksuun. Alhaisen perustulotason vuoksi iso osa menee arjen kulutukseen. Siksipä lisätuloille onkin tarvetta. Keinoja on reilusti ja useasta lähteestä tuleva lisähelpotus on enemmän kuin tervetullutta. Lokakuussa tilanne näillä keinoin on seuraavanlainen:

Kakkostyön palkka 84,83€
Keikkatöiden palkka 264,37€
Päivärahat 123€
Blogitulot 73,92€
Kolikkokippo 95,80€
Lahjakortit 70€
Kyselytulot 5€                    
Yhteensä 716,92€

Ohhoh. Ilman kaiken ylöskirjaamista en olisi edes ymmärtänyt että näin paljon sain kuukauden aikana kompensaatiotuloa.

Kakkostyötä teen säännöllisesti kuukausittain, määrä vaihtelee muutamista tunneista ylöspäin. Kakkostyöstä tulee suurin osa päivärahoista mitä vuoden aikana saan. Päiväraha ja palkka maksetaan eri sykleissä. Nyt maksettu kakkostyön palkka on syyskuun tunneista, päivärahat kuitenkin lokakuun aikana tulleita koska ne maksetaan lähes reaaliajassa.

Keikkatöitä teen silloin tällöin eri kohteisiin. Tässä kuussa summa on oikein mukava, yleensä ei kuitenkaan näin iso ole.

Blogituloja tulee silloin tällöin. Tämän blogin lisäksi olen kirjoitellut viime aikoina erästä ammatillista blogia tähän uuteen opiskeltavaan ammattiin liittyen. Nyt tuli Googlen mainoksista tilitykseen oikeuttava raja 70€ täyteen. Tämä on periaatteessa bruttosumma ja verot menee tuosta maksuun mutta sitä en nyt tähän huomioi.

Kolikkopurkkia täytän edelleen ja käyn tyhjäämässä ajoittain. Kiva lisäbonus johonkin kulloinkin korvamerkittyyn kohteeseen!

Lahjakorttien suhteen teen nyt niin että listaan vain ne jotka saan konkreettisesti itselle sen kuun aikana. Eilen esimerkiksi tilasin viimeisimmän lahjakortin, se ei kuitenkaan ehdi saapua ennen kuun vaihtumista joten sen arvotus jää seuraavaan listaukseen.

Yougov on ollut tulessa. Olen saanut paljon pisteitä kauttani liittyneiden ja tietyn määrän kyselyitä täyttäneiden ansiosta. Siitä erityiskiitokset! Ilman muuta edelleen suosittelen ko. paikkaa. Lisää voi lukea esimerkiksi tästä tai voit suoraan liittyä kyselypaneeliin tästä. (Tehkää siis niin että liittykää kauttani, saan siitä hyvityspisteitä. Sitten alatte pyytämään omia tuttujanne ja ystäviänne mukaan, saatte liityttyänne oman kutsulinkin jota käyttämällä myös te voitte saada jokaisesta uudesta paneelijäsenestä hyvityspisteitä ja nopeammin lahjakorttiin oikeuttavan pistepotin).

Parista paneelista tuli siis 70€ arvosta lahjakortteja. Aiemmin kerroin että aion säästää niitä takkikaupoille. Tästä tulee oma postaus kohtapuoliin koska takki on jo tilattu ja homma toimi paremmin kuin junan vessa!

Kyselytuottojen 5€ on summa jonka kotiutin Paypal-tilille. Lokakuun aikana yhdestä paikasta sain maksurajan täyteen ja useassa paikassa vielä tavoitellaan kotiutusrajan täyttymistä.

Kaiken kaikkiaan ”ylimääräinen” liksa on lokakuulla tosi suuri, tällaisiin en varmasti kovin usein yllä. Ehkä. 

(Kirppismyyntejä ei tässä ole, niitä olen kerryttänyt kuoreen kotona. Ensi kuussa otan niistä ainakin osan käyttöön ja ne näkyvät sitten ensi kuun tuloina. Samalla kerrytän ”Toiset 100 asiaa myyty” -listaa.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *