Katsaus lisäansioihin – joulukuu

Joulukuulla pidin listaa jälleen eri lähteistä kertyneistä lisäansioista. Taas mentiin hurjasti ylitse sen mitä alunperin ajattelin. Toki se näkyi kiireenä kun lisähommia tuli paiskittua ja vapaa-aika oli rajallisempaa. Olipa myös kuitenkin palkitseva kun kulupuoli oli tavanomaista suurempi ja näin sain balanssia pysymään.

Sain keikkatyöpaikasta isomman pestin ja sovittelin työaikoja oman työn ja koulun oheen. Lopputuloksena melkoinen tilipussi keikkatyöstä. Toki uhrasin osan joululomasta ylimääräisen duunin tekemiseen. Kakkostyöstä huomattavasti kohtuullisempi summa, vaikkakin päivärahoihin oikeuttavat hommat tuli nimenomaan kakkostyöstä. Sain sitäkin soviteltua osin omiin menoihin ja sovittiin että saan vain päivärahat palkan sijaan kun en ollut pelkästään kakkostyön vuoksi ”liikekannalla”.
Meillä valmistellaan muuttoa ja myin yhden ison huonekalun. Myös vanha pelikonsoli sai lähteä ja tämän myynnistä tuli satasen verran niin että kirpparimyynnit kohosivat noinkin suureksi. Lapselle joululahjaksi ostettu uusi pleikkari tuli lähes kuitatuksi vanhan tavaran myymisellä.
Lahjakortteja tuli taas useasta paikasta, kolmesta. Suurin yksittäinen lahjakortti oli 30€ Yougov-lahjakortti, taas. En voi olla kuin tyytyväinen siihen paikkaan.
Useasta rahana maksavasta kyselypaikasta tuli nyt kotiutusrajat täyteen ja sain Paypal-maksuja monella kympillä.
K-Plussan opiskelijajäsenyyden ensimmäisen kuukauden Plussarahatkin tulivat puolen kuun aikaan käytettäväksi. Nämä jätän pidemmäksi aikaa kertymään, tuon järjestelmän ansiosta pitäisi joka kuu tulla ainakin kymppi ja sitten voi loppuvuodesta käyttää vaikkapa joulun 2018 ruokaostoksiin 🙂

Tammikuussa en usko pääseväni edes puoleen tuosta rahamäärästä vaan se ei haittaa. Nyt on aika ottaa vähän iisimmin ja keskittyä vain arjen lomassa tehtäviin pienempiin lisäponnisteluihin kuten juuri noihin kyselyiden täyttämiseen ja sellaiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *