Kahvinkeitinpetturi

Hitto. Söin sanani.

Iosphere juo kahvia.

Ostettiin puolison kanssa uusi kahvinkeitin vaikka edellisessä ei ole sinänsä mitään vikaa. Uusi vain oli osa uuden asunnon hankintoja joita on tässä puolen vuoden aikana tehty. Edellinen on nyt hävitetty asunnosta; Hieno ja maailman paras Philipsin termoskeitin jonka piti palvella vähintään kuusi vuotta! (Tuli mieleen että tässä välissä hankin hetkellisesti kirpparilta naurettavaan hintaan maailman toiseksi parhaimman kahvinkeittimen jonka kuitenkin annoin adoptoitavaksi isäni perheeseen koska halusin palata maailmaan parhaimpaan). Damn. Koska joulukuulla 2014  kirjoitin uudesta keitinhankinnasta enkä pitänytkään ajallista lupausta, olen kahvinkeitinpetturi.

Meillä on nyt sitten varastossa tilaa viemässä maailman paras, moitteeton termoskeitin josta en keksi huonoa sanottavaa. Tai no pääsee se firman tiloihin työpaikkakahvinkeittimiseksi. Voi mikä arvonalennus! Keittiössä on lähes uutuuttaan loistava Moccamaster, ihan se perusmalli. Uusilla ärsyttävillä EU-direktiiveillä varustettu paskiainen joka polttaa ensin kahvin lämpölevyllä liian tuimaksi, sitten napsahtaa pois päältä ennen kuin ehtii ensimmäistäkään kuppia juoda. Ärsyttävä ilmiö tuollainen. Nykyisestä keittimestä en voi luvata että sitä pitäisin edes kahta vuotta. Ikävä termosta. Ehkä salakavalasti vaihdan kodin keittimen firman keittimen kanssa..

Sohva on sentään vielä sama mikä on uusittu 2014. Neljän vuoden ikäinen sohvanhus on jo kahdesta eniten istutusta kohdasta kololla, rahi natisee ja tyynyt ovat menettäneet jämäkkyyttään kauttaaltaan. Mutta vielä sillä pärjää. En koe olevani sinut 1350€ hankinnan kanssa niin että jo ostaisin uuden. Toinen puolisko haluaisi uutta mutta minä en laita rahaa uuteen ennen kuin tuo edellinen on rikki. Ovat niin ylihinnoiteltuja, ihan kuin autot. Liikkeestä lähtiessä arvosta on iso osa kadonnut ilmaan.

Television suhteen olen kyllä vähän petturi myös. Uuden kodin hankintoihin lukeutunut uusi televisio oli oikeasti tarpeeton hankinta. Kivahan se oli ostaa mutta mitään lisäarvoa en ole siitä saanut mitä edelliset telkkarit eivät olisi antaneet. Ollaan maksettu telkkaria vuorokuukausina pois ja olisipa tuolle rahalle ollut muitakin käyttökohteita. Kun nyt maksoin juuri oman osuuteni viimeisen erän telkkarista, vannoin että en hetkeen tekisi sellaisia hankintoja kotiin joka vain korvaisi vastaavan mutta toimivan laitteen. En siis osta käyvän tilalle uutta vain ostamisen vuoksi! Tiedän vain olevani liian helposti ylipuhuttavissa nykyään. Vaaravyöhykkeellä olen sohvan kanssa. Katsotaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *