Joulukuun tavoitteet

Kuva täältä

Näin se vuoden viimeinen kuukausi taas alkoi! Käsittämätöntä.

Tämän blogin ja projektin ensimmäinen kokonainen kalenterivuosi saadaan päätökseen. On sellainen kiva fiilis siitä että on jaksanut punnertaa ja pusertaa kaikkien näiden kuukausien ajan. Vaikka pari viime kuukautta ovatkin olleet rauhallisia ja joulukuukin kaiketi tulee olemaan ainakin mitä rahaliikenteeseen tulee, saadaan loppukuusta hekumoida kaikella sillä mitä tässä vuoden aikana on tapahtunut! Jes!

Joulukuun tavoitteita:

1. 120 kulutusvapaata päivää kalenterivuoden aikana täyteen.
Vuoden pituinen seuranta saadaan päätökseen ja 120 päivää rahavapaata tulisi saada täyttymään. Tämä kuun ensimmäinen päivä on rahavapaa, jäljellä olisi 12 vastaavaa päivää. Varsin mahdollista ja aionkin sen ilman pään raapimista saada kunnialla hoidetuksi. Onpahan sitten tällainenkin juttu kokeiltu.

2. Jouluksi uuteen kotiin.
Tämä ei ole sinänsä mikään ihmeellinen tavoite. Ilman muuta nukun uudessa kämpässä jo jouluun mennessä. Tämä kuitenkin sisältää omassa ajatusmaailmassani sen että vanha talo olisi suhteellisen tyhjänä ja siistinä romusta ja sellaisesta tavarasta mitä en mukaani ota. Siinä voi tulla ongelmaa jos laiskottelen kaatopaikkareissujen suhteen. Lisäksi aiemmin syksyllä aloitettu maalaus jäi vähän vaiheeseen kun päätinkin että otan ja muutan. Tätä jatkan sitten kun olen muuttanut ja ei ole tavaraa tiellä mitä pitää suojata. Tämänkin tulisi siis olla valmis noin kolmen viikon sisällä.

3. Tavoitteet ja suunnitelmat vuodelle 2015.
Tämä on ehkä kaikista hauskin kuukauden juttu! Saa pysähtyä oikein kunnolla miettimään, pohtimaan ja ennen kaikkea pyörittämään numeroita!! Jotenkin pitäisi nähdä kaikki erilaiset mahdollisuudet mitä vuosi 2015 tuo tullessaan ja tehdä niihin tilanteisiin soveltuvat ja realistiset tavoitteet. Näitä sitten kiva perkaa ja purkaa täällä blogissa ennen vuodenvaihdetta.

4. Vuoden 2014 tavoitteiden ja tapahtumien läpikäymistä.
Tässä toinen hauska juttu! Joulun jälkeen välipäivinä todennäköisimmin näitä sitten availlaan ja katsotaan taaksepäin ennen kuin katsotaan eteenpäin tulevaan vuoteen. Nythän on jo selvää että tämän vuoden tavoitteet ovat mukavalla mallilla mutta ehkä vähän monisanaisemmin näitäkin on syytä käydä vielä läpi. Numeroita ja rahaa, rahaa ja numeroita.. Heh, kaikkiahan sellainen kiinnostaa, eikö?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *