Jotain positiivista päivään

2020. Korona. Monella ihmisellä paljon ahdistusta aiheuttanut asia. Lomautuksia, tulonmenetyksiä, tasapainon menettämisiä.

Oma 2020 ei ole mennyt penkin alle koronan vuoksi. Ei voi sanoa että se olisi täysin penkin alla siltikään, vaikka toki ainakin toinen 20 siellä viipyileekin.

Sellainen tuttavuus on kohdattu kuin uupumus / alipalautuminen / ylikuormittuminen. Tämä on osittain taakse jäänyttä aikaa mutta sen hedelmiä poimitaan nyt. Jos saan aikaiseksi niin tästä varmaan selonteko olisi suotavaa. Ollaan niin ytimessä blogin aiheenkin kannalta kun kavereina on nykyään sellaisten aihepiirien kuin ”Omistusasuminen” ja ”Kiinteistösijoittaminen” lisäksi mm. aihepiirit ”Arvioverotus” ja ”Ulosotto”. Burnoutihtava olotila kuukausia kestävänä on veikeä juttu joka saa ihmismielen kyllä uskomattomiin tiloihin.

Mutta ensin jotain kivaa millä mässäillä. Bonuswayhin kuukausia odotetut rahat joistain vanhoista hotellivarauksista.

Bonusway lienee kaikille tuttu eikä se varmaan sen kummemmin tarvitse vakuutteluja. Ostat jotain Bonuswayn kautta ja saat ostoistasi rahaa takaisin. Yksinkertaista. Kun on kerännyt 15€ saa summan siirtää itselleen. Uusi käyttäjä saa lisäboostina ylimääräisen 5€ kun liittyy tuon suosittelulinkin kautta ja on tienannut ensimmäisen euronsa. Ja toki minäkin saan samaisen lisäboostin.

Paypalissa on parikymppiä rahaa joka kertynyt kyselyihin vastaamalla. En ollut hetkeen tuonne katsonutkaan ja tuli yllärinä että siellä oli noinkin paljon, muistin että olin tyhjännyt tilin joskus kesällä. Sähköpostissa odottelee paneelilahjoja lahjakorttien muodossa. 30€ ja 10€ lahjakortit ainakin.

Tällaisia on kiva ynnäillä yhteen silloin kun vastapallona on ajatukset rahattomuudesta, veloista ja kaikesta ynseästä.

Jos ollaan ihan rehellisiä niin en ole kuukausiin päivittänyt omia listojani eri velkojen lyhennyksien tilanteesta. Taidan tehdä sen seuraavaksi. Ainakin vähän vihreää tulee asuntolainojen ym. vastaavien kohdalla. Kun siellä on sitten toisella puolella myös ne uudet ikävämmät velat. Joista toivon mukaan pian lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *