Huikee idis

Sain älynväläyksen kun laitoin huuto.netiin tavaraa myyntiin. Osa tavaroista oli sellaisia jotka kyllä voivat mennä kaupaksi täälläkin mutta olisivat todennäköisesti suositumpia ulkomailla. Ebay on ollut ajatuksissa aina silloin tällöin mutta en ole koskaan ottanut sitä suurta askelta ja rekisteröitynyt. Kunnes eilen illalla sen tein! Moni tuttu ostaa tavaraa ebaysta mutta en tunne ketään joka siellä myisi. Pikainen selaus kuitenkin paljasti suomalaisia myyjiä toki löytyvän.
 

Kuva: suphakit73

Selailin toimintoja hetken aikaa kunnes tuli aika ensimmäisen ilmoituksen tekemiseen. Tavarat joita ajattelin myydä eivät ole ihan postikorttikokoiseen kirjeeseen meneviä joten Postin sivuilta lunttasin pakettien lähetyshintoja ja voi JUMANKAUTA kun on kallista! Ropisi kyllä myyntihalut välittömästi jos joudun laittamaan tuotteen hinnan päälle postimaksun joka on tuplat tai triplat itse tuotteen myyntihintaan!

Alle kahden kilon paketti Saksaan olisi 20,50€, Italiaan 25,50€, USAan 35€ ja jos nyt haluaisin lähettää jotakin Lesothoon kustantaisi se 36€.

Siis..mitä….kuinka…öö…blaa.

?

Helkkari. Ei sitten myydä ebayssa huikeilla hinnoilla kaappeja tyhjäksi ryysyistä rikkauksiin -meiningillä. Olen lannistunut. Olipa huikee idis.

3 ajatusta aiheesta “Huikee idis”

  1. Joo, täytyy olla arvokas tuote että siihen kannattaa ryhtyä. Pk:t ebaysta ostaessakin on joskus kovat mutta lähettäminen ulkomaille ihan tolkuttoman kallista. Vai tietäisiköhän joku muu edullisen keinon lähettää tavaraa ulkomaille? Ei sellaista varmaan ole..

  2. Tori.fi toimii! Hiukan hymyilytti, kun mies myi toissapäivänä vähän käytettynä ostamani kantorinkan 65€ kalliimmalla! Ja ostaja löytyi kymmenessä minuutissa 🙂

  3. No tulipa hyvä kauppa! Tori.fi on hyvä yksittäisten tavaroiden kohdalla, itse en välittäisi päivystää puhelimen ääressä kymmenien kohteiden puheluja, olen ymmärtänyt että kaupat monesti syntyvät tosiaankin erittäin nopeasti. Itse ostin pyörän alkukesästä ja ilmoitus oli tunnin vanha ja myyjälle oli jo tullut tarjouksia ennen minua! Onneksi sen sain kun lähellä asuin..
    Ulkomaille myymisessä Tori.fikään ei auta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *