Huhtikuun tavoitteiden katsaus

HUHTIKUUN TAVOITTEET:

1. Lisäansioita 400€ käteen.
TOTEUTUNUT: Kuukauden aikana lisätyötä tuli tehtyä 478€ edestä nettona. Onnistui siis kivasti tämä. Tuosta on aika suuri osa sellaiselta taholta jonka edellinenkin palkka on myöhässä että voipi käydä niinkin että rahoja en koskaan näe. Tai ainakaan pitkään aikaan.
Tavoitteita asettaessa mainitsin että blogituloja olisi tulossa. Tässähän oli sellainen ajatusvirhe että niitä rahoja en ole tehnyt huhtikuussa vaan niitä maksettiin edellisiltä kuukausilta nyt. Näitä tuli noin 110€ edestä. Huhtikuun aikana rekisteröityi noin 80€ blogituloja, jotka sisältyvät tuohon kokonaisansioon ja tuo 110€ olisi pitänyt sisällyttää johonkin edellisten kuukausien tuloihin.

2. Kulutusvapaita päiviä vähintään 10.
TOTEUTUNUT: Päiviä kertyi se kymmenen. Olisi tullut 11 mutta kuun viimeisenä huomasin s-bonustaulukon näyttävän siltä että kaupasta mynthonaskin hakemalla siitä jopa maksettaisiin. Pikkuostos sai taulukon korkeammalle bonusprosentille ja siten kerrytti enemmän eurosia
Tässä kuussa tuli muuten aika suuret lukemat tuohon bonuskertymään. Vakuutuksia makseltiin ja oli muutakin S-ryhmän yhteistyökumppaneihin kuuluvien firmojen ostoksia.

3. Prosenttihaasteeseen suurempi panostus kuin viime kuussa.
TOTEUTUNUT: Laitoin enemmän kuin maaliskuussa, siispä tavoite onnistui.

4. Tärkeimmän lisätyön varalle suunnitelma.
TOTEUTUNUT: Vähäsen jäi tuuliajolle tämän asian ajaminen. Jotakin rakentelin mielessäni, on eri asia lähdenkö tekemään mitään erityisempää. Toukokuu tulee näyttämään jääkö tämä lisätyö sellaiseksi jota teen jatkossakin vai en.

Huhtikuu on nipussa. Tervetuloa toukokuu!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *