Huhtikuun lyhennykset melkein maksettu!

Palkkakauteni on aina puolesta kuusta puoleen kuuhun, mutta lienee järkevämpää merkitä kalenterikuukauden aikana tapahtuneet lyhennykset / muutokset. Teen sen vaikka loppukuusta kun kaikkien velkojen lyhennykset on tehty.

Huomenna on tilipäivä, mutta jo tänään tuli vähäsen kakkostyöstä. Sen verran, että sain käytyä ruokakaupassa ja laitettua Visan lyhennyksen maksuun. Jos tänään ei olisi kakkostyöstä tullut mitään, olisin joutunut käyttämään Dinersia koska kaapissa ei ollut mitään ja syödä pitää. Pakosta oli myös tänään hankkia syntymäpäivälahja sukulaislapselle jonka juhlia vietetään illemmalla. Onneksi selvisin luototta. (Jouduin korttia kyllä käyttämään ennen viikonloppua kun rahat loppuivat).
Huominen palkka on tavallista pienempi, vuorolisiä ei niin paljon kuin yleensä. Vielä tämän viikon aikana lähestyn pankkia tuossa asuntolainan lyhennysvapaa-asiassa. Se kyllä auttaisi tilannetta todella paljon.

Huhtikuun osalta Klarna, Jotex, Visa, molemmat käyttölainat on maksettu. Ilmeisesti masterista on ollut lyhennysvapaa, koska se ei ole lyhentynyt eikä kortin tapahtumissa näy suoritusta huhtikuulta. Se on suoraveloituksessa joten on mennyt automaattisesti enkä ole niinkään huomioinut sitä (taas hieno osoitus tavasta käsitellä raha-asioita…). Dinersin lyhennys lähtee huomenna matkaan. Muutenkin laskujen pitäisi olla ajan tasalla, yksi rästisähkölasku on mutta sen saan luonnollisesti huomisissa pois alta.

Täytyy sanoa että pitkään aikaan ei ole ollut näin helpottunut olo. Asioiden auki pärvöttäminen vain yksinkertaisesti auttaa.

2 ajatusta aiheesta “Huhtikuun lyhennykset melkein maksettu!”

  1. Heipähei Veliseni!

    Nyt vasta löysin kommenttisi kautta blogisi ja olen suorastaan hämmentynyt. Vaikka tilanteemme on erilainen, lueskelin tekstejäsi ajatellen, että olisin yhtä hyvin voinut lukea omiani! Hah!! Hauskaa huomata, että olet käynyt paljon samoja pohdintoja kuin itsekkin, mutta paljon lyhyemmässä ajassa. Näihin ahaa-elämyksiin ja havaintoihin minulla on mennyt kauemmin, mutta samalla tiellä ollaan! Tsemppiä! Toivottavasti se lyhennysvapaa onnistuisi niin pääsisit snowballingiin kiinni ihan tosissaan. 🙂 Iloista tiistaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *