Huhtikuun lisäansiot

Huhtikuun "lisäansaintakierros" on kirjoissa ja kansissa. Mukaan mahtui kaksi suurta yllättäjää: Luentopalkkio 245€ ja kirppismyynnit 305€.

Päivätyöhön liittyen pidin pari luentokokonaisuutta aiemmin tänä vuonna ja tähän liittyen sain yllättäen kuulla esimieheltä että olen oikeutettu niistä palkkioihin. Talon sisäisten sopimusten mukaan tälläiseen on oikeutettu mikäli työnkuvaan ei tavanomaisesti luennointi kuulu. Nettona käteen jäi todella mukava bonus, kyllähän se kelpaa!

Innostuin myös kirppisprojektiin taas. Minulla oli joitain kalliimpia tavaroita mutta myös halvempaa kamaa joita sain nopeasti uusille omistajille. Ilmoitusten tekemiseen, pakausmateriaalin penkomiseen ja lähettämiseen käytettyyn aikaan suhteutettuna pääsin hyville tuntiliksoille tässä! Tuosta summasta maksoin hieman postikuluja, koska pyysin lähetyksistä erilliset toimituskulut jotka olivat todellisia kustannuksia halvemmat. Vaikka tuosta summasta ottaisikin kympin verran pois, jäi silti kassaa tosi hyvin.

Lahjakortteja tuli kahdesta paikasta, 10€ + 12€. 12€ lahjikset otin Hesburgeriin joten pääsen muksun kanssa sopivana hetkenä ilmaiseksi syömään. 10€ kortilla kerrytän urheiluvaateostoksia varten isompaa pottia myöhemmin käytettäväksi. Lahjakortit tulivat eri kyselypaneeleista, joista kahdesta otin myös rahallisen kotiutuksen Paypaliin. Paypaliin ajattelin kerätä varoja Oura-sormusta varten. Ouraa olen halunnut hankkia, mutta ehkä sitten senkin ostan "ilmaiseksi" kunhan kerätyt varat riittävät.

Plussa-rahaa tuli 15€ jolla kerrytetään myöhemmän ajankohdan, toivottavasti joulun ruokaostoskassaa. Siellä jo 60€ joten jos hätä pääsee yllättämään niin saadaan ainakin kaupassa käytyä.

Päivätyöstä saatiin vuoden tykykannustus eli 50€ nippu smartumseteleitä. Käytin omani juoksutapahtuman osanottomaksuun.

Seuraavaksi taulukon tyhjäys ja toukokuun lisäansioita keräämään!

lisänsiot huhtikuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *