Hotelliaamiaisella

Elämä jaksaa aina ilostuttaa ja hämmentää uusilla tavoilla. Saimme puolison kanssa lahjaksi nipun aamiaiskuponkeja Scandic-hotelliketjuun.
Ollaan nyt kaksi kertaa käyty hotelliaamiaisella kun molemmilla on ollut vapaapäivä eikä mitään erityistä tekemistä.

Siis aamiaisella hotellissa, olematta kuitenkaan asukkaana hotellissa. Voi kuulostaa kummalliselta ja typerältäkin mutta voin vakuuttaa että tuntuu aivan loistavalta! Hotellien aamiaistarjoilut ovat yleensä suhteellisen kattavat, ainakin verrattuna omaan aamupalapöytään kotona. On tosi helppoa mennä katettuun pöytään, ottaa haluamansa ja olla murehtimatta pois korjauksista. Tulee herkuteltua sellaisilla asioilla mitä ei kotona vaivautuisi valmistamaan. Vähän sitä, vähän tätä.. Ehkä myös vähän tuota! Tuttua jokaisella buffetissa syöneelle.

Aamu myös käynnistyy jotenkin eri tavalla kun lähtee kotoa pois. Syömisen jälkeen on sitten sellainen olo että ”mitäs seuraavaksi” vaikka kello raksuttaisi vielä kovinkin aikaista.

Luonnollisesti kaikista parhain puoli on siinä että lysti ei kustanna mitään. Aamiaiskuponkeja saa toki lunastaa itselle mielin määrin mutta hinta on niissä sellainen että itse jättäisin väliin. Lahjaksi saatuna tilanne on eri. Meille juuri passeli. Sitä kliseistä arjen luksusta parhaassa muodossaan! En ole koskaan vastaavasta lahjasta kuullut ja se oli kyllä täydellinen yllätys kun sen saimme. Toki lahjakortteja monessa muodossa tavataan antaa eri merkkipäivien kunniaksi mutta tässä oli sellainen idea jonka aion kyllä varastaa omaan käyttöön 🙂

Seuraavaa vapaapäivää ja hotelliaamiaista odotellen! Työreissun puitteissa taitaa ko. antimet tulla ensin vastaan mutta aamiaistreffejä odotan suuremmalla innolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *