Helmikuun lisäansiot

Vuoden lyhimpään kuukauteen on mahtunut ehkä vuoden eniten hommaa. Tekemistä on riittänyt joka viikko ainakin 10 päivän edestä ja päivät ovat venyneet koulun ja töiden parissa usein 12 tunnin mittaisiksi, toisinaan pidemmiksikin repeämiksi.
Taulukkoa kuitenkin on koko ajan päivitetty. Nyt ei ole enää kuun viime päivien aikana muutoksia joten julkaisen sen nyt Helmikuun ajan nettokertymä on tosi mukava lisätulo, vaikkakin jää edellisten kuukausien varjoon reippaasti. Toki se oli tiedossa. Maaliskuun lisätulokertymä on taas noususuuntainen koska tässä kuussa olen paiskinut yhden uuden keikkatyön parissa ja se kantaa hedelmää tulevina kuukausina.

Tammikuussa tein säännölliseen kakkostyöhön vain vähän hommia. Sain kuitenkin jo edeltä käsin päivärahat, eli tein työreissun (jonka palkka näkyy ensi kertymässä). Lahjakorttisektorin luottovalttina toimi jälleen YouGov joka mahdollisti 30€ lahjakortin saamisen. Oli ihan hilkulla ettenkö olisi saanut toisenkin 30€ mutta kyllä se menee maaliskuun puolelle ennen kuin sen kotiin saan. Lukekaa lisää noista lahjakorteista aiemmista postauksista tai sitten vain suoraan tästä klik ja kyselyjä täyttämään ja kavereita rekrytoimaan. Syyskuun lopusta lähtien kotiin kannettuna on tullut 150€ arvosta pelkästään YouGovin kautta kerättyjä lahjakortteja. Ehdottomasti suosikkipaikka.

Plussarahaa tuli yksi vitonen. Opiskelijan K-Plussa kertyy meikäläisen tapauksessa Plussa-tilille jemmaan, odottamaan joulukuuta. Silloin tasapainotetaan joulun menoja näillä ”ilmaisrahoilla”. Tällä hetkellä siellä on 30€ ja joulukuuhun mennessä todennäköisesti jotakuinkin 120€. Siinä vaiheessa joulukinkun ja -laatikoiden ostaminen ei tunnu ollenkaan niin kirpaisevalta kun ne kuittaantuvat jo kerran Keskolle maksetuilla rahoilla.

Vaikka osa näistäkään lisäansioista ei ole ihan sitä sileintä setelivaluuttaa tai konkreettista lompsan täytettä, on niillä silti ostovoimaa ja käteisen vaihtoehtona aina se miellyttävämpi vaihtoehto (kun se käteinen jää itselle eikä kauppiaalle).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *