Hei hei, käyttölaina 2!!

Laitoin viestiä nettipankin kautta, että kuinka toimin jos haluan tehdä ylimääräisen lyhennyksen käyttöluotto 2:een sekä opintolainaan. Seuraavana päivänä oli tullut vastaus, että varsin helposti onnistuu, kunhan vain ilmoitan nettipankin kautta viestillä mitä lainaa ja miten paljon lyhennetään. Mitään maksuja tällaisesta ei mene.

Mietteitä pyörii päässä. Kummallista jättää hyvästit lainalle jota on lyhentänyt niin kauan. Suurempi kummallisuus liittyy Dinersin korttiin jonka maksan seuraavaksi pois. Tulee nimittäin olemaan kova paikka katkoa kortti. Mitä jos tarvin sitä? Voi tulla tilanne että sen käyttö satasella tai parilla pelastaa jonkun kuukauden taloudelliselta katastrofilta! Tai näin ainakin osa minua miettii. Oikeastihan voin käyttää sitä kuukaudessa kahdella sadalla ja lyhentää satasella, pian se onkin tapissa.. Ääh. Parempi on jos hankkiudun eroon siitä, sitten ei ole mahdollisuutta tehdä lisävelkaa. Hätävarakortiksi jää Visa tai Mastercard, kunhan ensin maksan niistä velat pois.

Mutta, huomenna käyttölainaa ei enää ole sillä laitoin viestiä että huomenna palkkapäivän ja lomarahojen kunniaksi velka nollataan!!! Aivan mahtavaa! Ja jo kahden viikon päästä huomaan kun automaattiset lyhennykset lähtevät tililtä, että sinne jää 150€ enemmän rahaa

Velkasaldo tipahtaa kivasti, kun huomisen jälkeen mennään seuraavilla luvuilla:

Mastercard: 1927€
Käyttölaina 1: 3310€
Käyttölaina 2: 0€
Visa: 1820€
Diners club: 390€
Jotex: 0€
Klarna: 420€

Yhteensä 7867€. Helpottaa äärettömästi jo se, että velkojien määrä laskee ja on vähemmän yksittäisiä lyhennyksiä maksettavana.

2 ajatusta aiheesta “Hei hei, käyttölaina 2!!”

  1. Paljon onnea!
    Mä olen puolestani niin lähellä onnistumista, kitkuttamista ihan mitä kaikkea, että huomenna maksan ilolla pois KAIKKI laskut, ekan opintolainan lyhennyksen, roimasti Klarnaa… 🙂

  2. Onnea, muistathan palkita itsesi saavutuksesta! Itse en uskaltanut ensimmäistä korttia katkaista vaan laitoin sen laatikon laitimmaiseen nurkkaan – ja siellä se pysyikin monta kuukautta käyttämättömänä – kun päätin, että sitä ei käytetä kuin äärimmäisessä hädässä. Vuosi velattomuutta takana enkä velalliseksi enää ala jos en mökki/asuntolainaa ota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *