Hehkutusta

Tällaista hetkeä ei ole ollut pitkään aikaan. Huomenna on kakkostyön palkkapäivä, ylihuomenna varsinainen palkkapäivä. Tililläni on edelleen pari roposta ja kukkarossakin vähäsen. Säästötilille menee jokaisesta korttiostoksesta automaattisesti parin euron tilitys, sitä en ole joutunut siirtämään käyttötilille, näin ei ole käynyt… koskaan ehkä?
En ole joutunut ottamaan luottoja sittenkään takaisin käyttöön tässä kuussa!! Ja oli vielä ”yhden tilin kuukausi”! Olen siis vuorotyössä ja vuorolisät maksetaan peruspalkasta irrallisena eri aikataulussa kuin perusliksa. Paras tilanne on se kun kahden perusliksan välissä saa pari sataa vuorolisiä, haasteellisia ovat ne kun jääkin kokonainen kuukausi kahden rahapäivän väliin.

Toukokuun lopulla tulen vielä saamaan keikkatöistä poikkeuksellisen paljon rahaa. Vaikka se olikin tiedossa, tämän hetken tilanne ei ollut. Menee siis paremmin kuin mitä olisin uskaltanut toivoakaan. Voisiko sitä oikein olla rahaa ostaa tänä vuonna terassille kalusteet…? Sellainen halpissetti edes. Ja jotakin koristetta että olisi viihtyisää istuskella ulkona. Sen jälkeen kun olen eronnut, terassi on ollut ensin tyhjä ja sittemmin jonkun sortin romuläjien varasto. Yleensä terasseilla kuitenkin on tuoleja ja jopa pöytä..

Torstaina maksan Dinersin tämän kuun lyhennyksen, Jotexilta ei ole vielä laskua tullutkaan.

2 ajatusta aiheesta “Hehkutusta”

  1. Ehdottomasti, omaan viihtyvyyteen on myös lupa panostaa. Terassille joko halvat uudet tai kirpparikierros ja halvat vanhat kalusteet heti seuraavasta tilistä.

  2. Jep. Kirpparilta bongasin jo hyvän, puisen pöydän joka lähtee matkaan mikäli se vielä viikonloppuna siellä on. Uutta en osta koska hyviä käytettyjä on maailma pullollaan. Toisen roska on toisen aarre.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *