Haasteen välietapilla

Tavoitteiden täyttäminen on joiltain osin päässyt hyvään vauhtiin. Osa ratkeaa tässä kahden viikon aikana, osa ei ole alkanutkaan.

Tavaroiden poistamisessa olen edistynyt mukavasti. Sadasta tavarasta viisi on lähtenyt hyväntekeväisyyteen:

1. Vauvapeitto
2. Muumikuosinen pussilakana
3. Toppahousut
4. Ulkohousut
5. Talvitakki

Roinaa on löytynyt, ja vielä on suurin osa kaapeista penkomatta. Nämä kuitenkin jo heitetty pois:

6. Rikkinäinen moppi
7. Pilalle kutistunut villapaita
8. 2 rikkinäistä seinävalaisinta
9. Rikkinäinen kattovalaisin
10. Vanha aurinkorasva + muita purnukkoja
11. Muovailuvahan jämät
12. Vanhoilla yhteystiedoilla olevia käyntikortteja n. 300kpl!!
13. Lautapeli josta puuttui suurin osa osista.
14. Kahden kattolampun lasikuvut (eri kuin aiemmin mainittu kattovalaisin) lasinkeräykseen
15. Rikkoontunut kahvipannu ja lasiastia lasinkeräykseen
16. Päiväysvanhoja mausteita ja kuivaelintarvikkeita (öhh.. vanhin oli avaamaton maissivellipaketti, joka on hankittu muksun ollessa ehkä puolivuotias. Päiväys syyskuussa 2009..Oli niin korkealla ja hyllyn takaosassa, en ollut nähnyt koko pakettia varmaan tuon 2009 jälkeen.)
17. Kynäteline ja muistilappupidike

Tämä on aina hauskaa kun laittaa tarpeetonta pois. Tässäkin kävi jo niin, että kun antaa pois saa uutta tilalle. Olen pohtinut että lapselle pitäisi saada isompi sänky. No, menin kylään paikkaan jossa oli sängynvaihto myös menossa. Pieneksi jäänyt oli eteisessä odottamassa varastoon kantoa. Sänky oli meidän tarpeeseen sopiva, ja koska tuossa toisessa perheessä ei enää tarvetta kuulemma lapsen sängylle tule tulevaisuudessa, sain viedä sängyn mukanani. Ilmaiseksi. Riemun päivä!

Ruokabudjetti pissii. Kaksi kauppareissua on tehnyt 38,41€ loven jo nyt kokonaisbudjettiin. Lisäksi mieliteko oli niin suuri että käytin toisen kahdesta roskaruoka-ateriasta jo nyt. Ensi viikonlopun pikkujoulumätöistä puolet on nautittu jo etukäteen, höh.

Lisätyötä tuli vähäsen lisää, yhteensä sitä on sovittuna 180€ edestä.

Joululahjoja en ole listannut, enkä kyllä ostanutkaan.

Jouluvalo-ostoksilla kävin. En selvinnyt kahdella kympillä. Osin siksi että toimimattomia valoja oli enemmän kuin muistinkaan, osin siksi että huomasin valokaupoilla että meikäläisellä ei ole mitään käsitystä niiden hinnoista! Miellyttävään tunnelmaan pääseminen olisi vaatinut enemmänkin ostoksia, mutta en vain viitsinyt käyttää niin valtavasti rahaa. Yhteissumma ostoksille oli 31,50€.
Kun kerroin asiasta tutulleni, hän oli enemmän kuin iloinen lahjoittaessaan omia vanhoja (lue; viime vuonna ostettuja) valokoristeitaan uuteen kotiin! Viiden kympin valot ja viritelmät, ilmaiseksi. Toisen romu on toisen aarre! Näillä mennään taas moooonta vuotta.

Tankannut en vielä ole, en myöskään hakenut polttopuita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *