Etuohjelmien pistetilanne

Noin vuosi sitten käytiin läpi joitain etuohjelmia mihin kuulun. Käydään taas kierros mitä hyötyä mistäkin on tullut. Jos on ensinkään.

S-Bonukset ovat edelleen itselle mieluinen tapa kerätä kuin vaivihkaa hieman rahaa sivuun. Bonukset, olivat sitten pienet tai suuret, menevät S-Pankin rahastoon kerran kuussa ja kerryttävät siellä säästöjä.

K-Plussa on vuodessa tahkonnut jopa kolmasti vitosen tilille. Tätä ”huimaa” tulon kasvua selittää varmastikin ainoastaan se että vakuutuksista tulee nykyään näitä plussapallosia vihreiden bonusten sijaan. Tuossa taulukossa näkyy alennukset ja edut mitä kortti on antanut. Pari korkeampaa kylttiä ovat osoituksena joistain hankinnoista jotka antoivat jopa hyvänkin alennuksen Plussa-korttia vilauttamalla. Edelleen ostokset tässä ryhmässä ovat niin vähäisiä / ostokset ylipäätään on hajautettu niin että noita vitosen palautuspalkintoja ei tule kuin harvakseltaan.

Pins etuohjelmana on itseä kiinnostava. Monipuolinen pisteiden käyttömahdollisuus houkuttaa. Edellisen päivityksen jälkeen pisteitä on kertynyt niin että olen yhden lentolipun niillä hankkinut. Tällä hetkellä pisteitä on 1900. Tämän hetken ajatus on kerryttää rauhassa ja käyttää esim. kultasepänliikkeen lahjakorttiin muutaman kympin verran. Pisteitä kertyy laajasta kumppanuusverkostosta, kortille on tullut käyttöä suhteellisen usein.

Ostohyvitys on ollut välillä ahkerassakin käytössä. Palvelun kautta olen saanut lähes tasan tarkkaan 180€ rahana tilille. Edellisen päivityksen jälkeen suuressa roolissa on ollut matkustamiseen liittyvät palvelut joista on tullut hyvitystä yli 50€ ja osa on vielä tulematta. Viimeisimmän hyvityksen palautuksen tein muutama viikko sitten.

Nielsenin Kuluttajapaneeli on edelleen osana arkea ja kuluttamistani. Nielsenissähän ajatuksena on se että kaikki kotiin ostetut tuotteet skannataan ja näin kerätään dataa kuluttajien ostokäyttäytymisestä. Skannaus on muodostunut tavaksi, useiden tuotteiden hinnan muistaa ulkoa ja skannaus sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Pisteitä tilillä ei juurikaan tällä hetkellä ole koska tilasin sieltä juuri lahjakortin. Yhteensä olen saanut 80€ arvosta lahjakortteja tästä. Kirjoitin joskus jutun aiheesta, löytyy täältä.

Hotels.com on ehkä kaikille tuttu hotellihakukone. Tämän vuoden aikana olen matkannut paljon ja käyttänyt tätä silloin kun mahdollista. Hotels.comin palkinto-ohjelmaan kuuluu se että jokaisesta (no, ihan kaikista ei saa, on joitain poikkeuksia) yöstä saat Rewards-tähden, ja kun olet kerännyt 10 pisteeseen oikeuttavaa yötä, saat ilmaisen yön. Ihan näin mustavalkoinen asia ei ole sillä oikeamminhan siitä saa niiden kymmenen yön keskiarvohinnan mukaisen lahjakortin joka ei välttämättä riitä yöhön jos se on käyttämäänsä tasoa paremmassa hotellissa. Tähän olen ollut tyytyväinen, yhden ilmaisyön olen kerännyt ja kolme yötä on uudella kierroksella kerättynä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *