Etuohjelmien pistekatsaus 2

Heinäkuussa käytiin läpi eri etuohjelmien pistekatsauksia. Siis ohjelmien joissa olen mukana. Mikä on tilanne nyt?

S-Bonukset tulevat edelleen tilille kerran kuukaudessa ja ohjautuvat suoraan rahastoon. Niitä en näe mutta siellä ne kertyvät automaattisesti isommaksi potiksi. Aivan rauhakseen. Olen huomannut että käytän vähemmän keskitetysti ”vihreitä” palveluja ja se tietysti vaikuttaa bonuksien määrään mutta voi hyvin alentaa kokonaiskulutustani.

K-Plussa on viime heinäkuun jälkeen tuonut yhden kerran vitosen tilisiirron, jee! Itse asiassa ihmettelin ensin että miten se nyt jo voi tulla koska aika vähän plussapalveluita käytän. Tässä välillä on kuitenkin kirjautunut järjestelmään kaksi eri vakuutusmaksua. Yhtiöni eli If siirtyi keväällä Bonuksista Plussiin, tätä en muistanutkaan.
Tällä hetkellä keräillään taas seuraavaa tuhatta pistettä ja siitä manifestoituvaa vitosta. Ei järin jännää puuhaa tämän odottelu.

Pins -tilille on kertynyt heinäkuun jälkeen kivasti pisteitä. Lähinnä siitä että olen käyttänyt maksuaikakorttia joihinkin ostoksiin ja kuitannut kortin saldon pois ennen laskutusta / korkojen kertymistä. Ohjelman kautta on myös mahdollista tehdä ostoksia esim. joistain nettikaupoista ja hankkia pisteitä siten. Tämän hetken pistetilanne 2190. Sinänsähän se ei ole juuri minkään arvionen, Siwassa saisi ostettua n. 12€ arvosta. Toisaalta tuo on puolet edullisimpien lentolippujen vaadittavasta pistemäärästä.
Jatketaan noiden kerryttämistä kuitenkin myös.

Ostohyvityksen kautta on maksettu hyvityksiä 97,32€. Lisäksi tilillä on jonkun verran odottamassa seuraavaa kotiutusrajaa mikä oli siis sen 15€. Palvelun käyttäminen kyllä kannattaa silloin kun on muutenkin ostamassa jotakin. Edelleen tässä palvelussa on se riski että alkaa ostamaan vain sen hyvityksen tähden ja näin ei tietysti missään nimessä kannata tehdä.
Tuollahan on usein joku tuplabonuskampanja käynnissä, nyt näyttäisi oleva kuun loppuun tuplat valituista lastenvaatteiden ja lelujen verkkokauppojen ostoksista.

Nielsenin Kuluttajapaneelissa pisteitä on 5650. Tuo alkaa olla jo aika lähellä haluamaani 40€ arvoista tietyn kaupan lahjakorttia varten. Nielsenissähän ajatuksena on se että kaikki kotiin ostetut tuotteet skannataan ja näin kerätään dataa kuluttajien ostokäyttäytymisestä. Skannaus on muodostunut tavaksi enkä sitä niin ajattele. Aika vähän kuitenkin kaupasta tavaraa raahaan että sikäli kohdallani vaivanpalkka on kohtuullinen. Nielsenistä olen kirjoittanut huhtikuussa täällä.

Puretaan seuraavaksi lahjakorttien ym. tilanne josta kirjoittelin toukokuussa jutun Ostovoimaa.

Siispä nyt,
Ostovoimaa, marraskuu edition!

Ruokabudjetin ylijäämillä hankittu ostovoima on edelleen keittiön kaapissa piilossa. Harvakseltaan sinne kuitenkin kajotaan, mutta vain siksi että kasan päälle heitetään uusi kortti. Toukokuussa olin saanut kahden kuukauden ylijäämällä ja Ostohyvityksen palkinnolla yhteensä 70€ arvosta lahjakortteja. Tällä hetkellä niitä on yhteensä 400€ arvosta!!!
Tämä on aivan nerokkaan yksinkertainen ja tehokas keino siirtää rahaa omasta taskusta toiseen. Sellaiseen piilotaskuun joita joissain vaatteissa on ryöstöjen varalta. Kun vielä joulukuussa hankin yhden lahjakortin, ollaan hyvin siellä 500€ tuntumassa. Viissataa! Huh.. Joko joululahjat, kuukauden sapuskat tai sitten kerrytän näitä lisää. En tiedä vielä.

Lahjakortteja on vielä muitakin. Yksi hotelliyö odottaa vieläkin käyttöä. Virtaa taitaa olla jonnekin helmikuulle. Lisäksi hallussa on lentolahjakortti jolla saa vähän ajankohdasta riippuen meno- tai menopaluulipun johonkin Euroopan kohteeseen. Nice! Pitäisi ilmeisesti alkaa lomaa suunnittelemaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *