Elokuun lisäansiot

Meneepäs nämä myöhään että saan koostettua tilastot. Täytyy skarpata että tulisivat heti kuun vaihteen jälkeen kun luvut eivät kuitenkaan enää siitä muutu.
Heinäkuisten lisäansioiden julkaisun yhteydessä totesin että tahtia on kevennetty ja tulovirtaa on osin siirretty yrityksen nimissä tapahtuvaksi, siispä luvut eivät niin mahtipontisia ole. Melkein seitsemänsataa euroa kuitenkin vielä tuli perustyön lisäksi ansioita, ei sitä voi huonona pitää millään mittarilla.

Kakkostyö tuo tasaisen pienen bonuksen kuukausittain. Pienellä vaivalla pieni palkka. Mutta se kelpaa oikein hyvin! Ykköstyön ja ylityölisien yhteissumma kelpasi myös, näistä ylitöitä on ehkä sellaisen kaksi kolmasosaa. Näitä tunteja olisi kiva kerätä mutta toistaiseksi olen jättänyt ykköstyössä rehkimisen vain listan mukaisiin tunteihin. Aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen.. No tilanne tietysti muuttuu heti jos sopivaan rakoon ehdotetaan lisävuoroa!

Lahjakortteja lunastin taas. Sekä M3panel että Yougov toivat muoviset kortit postissa yhteisarvolta 40€. Alamme puolison kanssa säästämään huonekaluhankintoja varten Ikean lahjakortteja. Kun molemmat täyttelevät joutoaikana noita paneelikyselyitä, on lopputuloksena ennen pitkää ilmainen sohva/sänky/lipasto tai mitä nyt sitten tarvitaankaan. Aina tällaisessa tilanteessa sitä on tyytyväinen kun on jaksanut naputella niitä kyselyitä! Juuri eilen taas tilasin uudet juoksukengät jäljellä olevilla urheiluliikkeen lahjakorteilla. Vielä löytyisi 40€ kortit elektroniikkaliikkeen kortteja. Langattomia kuulokkeita sali- ja lenkkikäyttöön olen miettinyt jo pitkään mutta ei ole vielä tullut hankituksi. Puhtaasta mielenkiinnosta voisi seurailla Ikean lahjiksien tilannetta, että minkälaiseen yhteissummaan päästään vuoden loppuun mennessä.

YouGov muuten muutti systeemiään niin että 30€ lahjakorttitilauksen rinnalle tuotiin 15€ ja 50€ kortit! Jatkossa hyödyn saa joko nopeammin tai sitten jos malttaa keräillä niin isompina kortteina!

Pisteiden keräilyn ja kyselyihin vastaamisen alkuun pääset tästä!

M3Paneliin pääset liittymään tästä!

Plussarahan kerryttäminen jatkuu. Plussapisteiden opiskelijajäsenyys on kannattanut jo satasen verran! Tuokin on jotenkin aivan uskomatonta mutta samalla huvittavaa: seurata nyt kuukaudessa kertyviä muutamia eurosia ja saada hillitöntä mielihyvää siitä että joskus lähitulevaisuudessa voi tehdä kauppareissun ilmaiseksi. Siihen tietysti nuo järjestelmät pyrkivätkin osittain että ihminen kuluttaa kokiessaan saavansa joko säästöä tai cashback-palautusta ymmärtämättä että nuo hyvitykset on jo leivottu tuotehintoihin sisään. Oli miten oli, näyttäähän tuo nyt kivalta kuinka raha on kertynyt. Jos olisin joka kuukausi ne käyttänyt en olisi kuitenkaan juuri huomannut sitä pienentyneenä kauppalaskuna. Suurempi satsi kerralla on heti paljon konkreettisemman tuntuinen (kunhan en liian kepeästi tee sitten niitä ”ilmaisia” ostoksia ja täytä kärryjä ihan humpuukilla).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *