Elokuun katsaus

Sinne meni taas yksi kuukausi. Tosi tympeästi vaihtui aivan loistava hellekesä sateiseksi syyssääksi. Kertaheitolla. Kuulemma olisi tulossa vielä lämpimiä päiviä mutta ei tällaisen parin viikon sateen jälkeen enää kesäfiilistä kyllä päälle saa.. Lämmin syksy on tietysti aina mukava asia, otetaan se siis sellaisena vastaan!

Mutta kuinkas meni elokuu? Kolmen tavoitteen listan tein ja näin niissä kävi:

1. Kulutusvapaita päiviä vähintään 10.
Sadepäivät tosiaan vähensivät jäätelön syöntiä aivan reippaasti. Muutenkin olin kyllä asennoitunut siihen että nyt se 10 päivää on tultava täyteen. Sain vähän kurottua kiinni vuoden tavoitetahtia sillä kuukauden aikana kulutusvapaita päiviä kertyi yhteensä 13. Huomasin muuten että viime kuussa tuli virhe sillä heinäkuun aikana sain VAIN 4 kulutusvapaata viiden sijaan.

2.Työmatkat pyöräillen.
En käyttänyt autoa mihinkään koko kuukauden aikana! Auto on vieläkin pois liikennekäytöstä, ehkä tässä pikkuhiljaa sitä kuitenkin alan ajelemaan. Joitain oikeitakin tarpeita olisi hoidettavana joihin pyörä ei sovellu. Selkärankaa kuitenkin näköjään löytyi tähänkin ja toivon että vaikka auton otan uudelleen käyttöön niin maltan valita pyörän kulkemisiin jatkossa useammin.

3. Tavaran raivaaminen.
Myin aika paljon tavaraa netissä. Myös luopumista tapahtui kuukauden aikana. Mitään maailmaa mullistavaa ei kuitenkaan tällä saralla tapahtunut, yleistä edistymistä yksinkertaisuuteen kuitenkin.

ELOKUUN RAHAT:
Lisätöistä ja tavaran myynnistä tuli aika huikea potti rahaa. Puhutaan noin 1200€ suuruisesta summasta. Tästä rahamäärästä meni oma osansa ylimääräisiin lainanlyhennyksiin, S-ryhmän osuuksiin sekä rahastoon, 52 viikon säästöhaasteeseen sekä puskurisäästöihin.
Ostin luksustuotteena itselleni tietokoneen kantolaukun. Käteistä nostin pari sataa, osan käytin huolettomasti johonkin (tarkoituksella) ja osan käytän ostaakseni maalia myöhemmin.
Viime kuussa maksettua ”ylimääräistä” palkkaa ei penätty takaisin ja kaiketi olin vain itse laskenut väärin eikä palkka mitään ylimääräistä ollutkaan. Lisätöiden palkkatilillä on taas pari sataa odottamassa jos niille tulee tarvetta ennen varsinaista palkkapäivää.

MUUTA:
Kuukauden aikana tapahtui paljon. Yhteen lisätyöpaikkaan alan tekemään enemmän töitä ja se tulee olemaan muusta pois. On kuitenkin paljon yksinkertaisempaa kun oma huomio ja aika jakaantuu määrällisesti vähempiin paikkoihin. Vielä syyskuussa tämä ei välttämättä näy mutta syksyn aikana kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *