Diipa ja Daapa

Jälleen on nettipankin kautta laitettu viestiä asiakaspalveluun. Toimeksianto ylimääräisestä lyhennyksestä velkaan. On se helppoa ja kätevää. Palkkakuitti ei ole vielä tullut mutta enköhän pysty suunnittelemani ylimääräisen rahan ilman ongelmia maksamaan. Kuun vaihteessa tulee vuorolisät ja kesäkuun puolessa välissä jo lomarahatkin (tämä vuosi on kulunut käsittämättömän nopeasti).

Tällainen viesti taas alkuviikosta saapuu. Tämä on viime kuulta.

Mitäs muuta.. Nordea oli avannut myös nettipankissa mahdollisuuden kirjautua salasanalla tunnusluvun sijasta. Ihan kätevää jos tarkoitus on vain katsoa saldo. Jotain jos aikoo tehdäkin niin sitten tunnuslukua tarvitaan.

Tämä blogi tulee uudistumaan. Hieman on vielä vaiheessa että miten paljon ja millä aikataululla mutta pyörä on jo pyörimässä. Domain on hankittu ja nyt pitäisi tosissaan miettiä siirrynkö käyttämään tutun Bloggerin sijasta WordPressiä. Ehkä vasta kesällä loman aikana jaksaa ihan oikeasti perehtyä näihin. Jos nyt kuitenkin jossain vaiheessa blogi onkin ihan erinäköinen ilman ennakkoilmoitusta niin se johtuu siitä että olen räpeltänyt ulkoasun kanssa ilman varmuuskopiota jolla voisin palauttaa tämän nykyisen sivun. Apua kyselin viikonloppuna yhdeltä palveluntuottajalta/suunnittelijalta, katsotaan jos ensi viikon aikana saisin keskustelua käytyä aiheen tiimoilta.

Seuraava viikko menee pitkälti palkkaa odottaen ja niitä viimeisiä käyttötilin euroja venyttäen.
Venytin kyllä jo nyt viikonloppuna senttiä kun oli pakko tilata yksi cd-levy. Ostan tosi harvoin levyjä, nyt kolahti niin lujaa yksi bändi että en vain voinut olla ostamatta. Maksoin verkkopankista heti ja koputin itseäni olalle.

Olin tänään töissä ja aivan erityisen tyytyväinen omaan työsuoritukseeni. On antoisaa kun huomaa itsessään sellaisia osa-alueita jotka ovat vuosien mittaan kasvaneet ja vahvistuneet.

Kolikkopurkin tilanteen jos huomenna jaksaisin kuvata.

Sellaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *