Älkää olko köyhiä! T: Pankki

Olin aikeissa tänään viedä kolikkokipponi pankkiin. Pieni ääni päässäni pyysi tarkistamaan pankin aukioloajat netistä. Mitä löysinkään?

Kassa- ja käteispalvelut
Kassa- ja käteispalvelut ma – pe klo 10.00 – 13.00
Talletusautomaatti kolokoille ma – pe klo 10.00 – 16.30
(kirjoitusvirhe tuli copy-pasteamalla suoraan pankin sivulta, asiallista eikö?)

MITÄ! SIIS MITÄ!!??

Nyt esitän kysymyksen. Mitä jos olisin töissä klo 8-16 arkisin. Miten tähän yhtälöön mahtuu se että saisin asiointiapua MIHIN TAHANSA ASIAAN jos en työskentele pankin välittömässä läheisyydessä? Voin viedä kolikoita puoli viiteen saakka. Sama automaatti on ainakin joskus ottanut vastaan myös seteleitä mutta yli 100€ talletuksista siitä on mennyt palkkio. Haluan siis ehdottomasti viedä setelit tiskille. Mutta se ei onnistu koska PALVELUA SAA KOLME TUNTIA AAMUPÄIVÄLLÄ!!
Sijoittamaan pääsee koko päivän, lainaa hakemaan pääsee koko päivän, mutta rahaa et saa etkä voi viedä kuin pienen osan päivästä.
On se hienoa että vuoden ensimmäisellä neljänneksellä pankki teki parinsadan miljoonan nettotuloksen. Samaan aikaan säästösyistä PANKIN PERUSPALVELU ajetaan alas.
Ja me hyväksymme tämän. Hah.

Eräskin nalle saa tunkea kolokkonsa (kyllä, kolokkonsa) jonnekin syvälle.

Älkäämme siis olko köyhiä ja kerää kolikoita, heittäkäämme hilumme kaivoon ja muuttukaamme satasen seteleiksi ja lopettakaamme kitinä turhuuksista!

2 ajatusta aiheesta “Älkää olko köyhiä! T: Pankki”

  1. Eipä tuohon ole mitään lisäämistä. Ne, ketkä tuosta eniten kärsivät on vanhukset yms. jotka eivät voi hoitaa pankkiasioitaan netin kautta, mutta eipä ole asiasta julkista polemiikkia noussut. Ja kun ei nouse, ei näille muutoksille mitään voida.

    Tyttären kanssa on tehty kolikoille ja käteiselle siten, että hän antaa rahat minulle ja minä siirrän omalta tililtäni rahat hänen tililleen.

  2. Kiitos kommentista!
    Voisi itse kylmän viileästi mennä metallipurkin kanssa ruokakauppaan ja alkaa laskemaan senteistä sitten parin kympin ostoksia.
    Tuijottaville sitten tuumata että kun pankki ei rahaa huoli..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *