3 ilmoitusluontoista asiaa

Hei kaikille! Toivottavasti lauantai on alkanut mukavissa merkeissä!

Kirjoitan äkkiä kolme ilmoitusluontoista asiaa.

1. Sain Nordnetilta 5 ns. lahjakorttia. Uusi asiakas joka avaa Nordnetin maksuttoman jäsenyyden 31.1.2014 mennessä ja tekee ensimmäisen osakekauppansa tai väh. 100€ rahastosijoituksen 28.2.2014 mennessä, saa 5 Nokian osaketta salkkuunsa!
Tämä tieto tuli Nordnetin asiakaskirjeessä eikä liity mitenkään tähän blogiin. Itse en saa suosittelusta mitään, ainakaan missään ei ole niin lukenut. Viisi ensimmäistä halukasta saavat minulta tarjouskoodin ja rekisteröitymissivun osoitteen. Jos ajattelet että tässä noin kuukauden aikana voisit ensimmäiset kauppasi tehdä ota yhteyttä! Muista että rekisteröityminen pitää tehdä tammikuun aikana. Ethän pyydä tarjouskoodia jos et oikeasti sitä käytä.
Yhteyttä voi ottaa kommenttien kautta tai tuosta sivupalkin lomakkeen kautta (ennemmin sitä käyttäen).

2. VelatOn aktivoitui eilen Facebookin puolella. Voi jäädä kokeiluksi, en lupaa mitään. Ehkä kikkailen ulkoasua, ehkä en. Löytyy täältä. Jos ajattelit että seurailet mieluummin facen kautta milloin päivityksiä tulee niin sinne vain. Itse en juuri facea käytä, varsinkaan mihinkään tämän tyyppiseen toimintaan, voi siis olla että kokeiluni loppuu ennen kuin se alkaakaan! Annan itselleni helmikuun loppuun asti aikaa kokeilla ja päättää jääkö tuo pysyväksi lisäkkeeksi.

3. Huomenna julkaisen uutisen jonka olen halunnut julkaista jo pitkän aikaa! Eräs hyvän tovin muhinut suunnitelma alkaa nimittäin olla toteutusta vaille valmis..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *